Xabi Alonso: Leverkusen nu a uitat dezamăgirea din sezonul trecut cu AS Roma din Europa League

Dezamăgirea provocată de eliminarea de către AS Roma în sezonul trecut din Europa League trebuie să o motiveze pe Bayer Leverkusen în meciul retur cu echipa din Serie A, din aceeaşi fază a aceleiaşi competiţii, consideră antrenorul Xabi Alonso.

589 afișări
Imaginea articolului Xabi Alonso: Leverkusen nu a uitat dezamăgirea din sezonul trecut cu AS Roma din Europa League

Xabi Alonso: Leverkusen nu a uitat dezamăgirea din sezonul trecut cu AS Roma din Europa League

Bayer Leverkusen va folosi ca motivaţie eliminarea din campania trecută din Europa League în faţa lui AS Roma joi, când va juca, acasă, din nou cu echipa din Serie A, în manşa secundă a semifinalelor, a declarat miercuri managerul grupării germane, Xabi Alonso.

În sezonul trecut din Europa League, Leverkusen a fost eliminată de Roma în semifinale cu scorul general de 1-0.

De data aceasta însă Leverkusen are un avantaj important, după ce a câştigat în tur, la Roma, cu 2-0.

"Nu am uitat uitat sezonul trecut, l-am simţit. Trebuie să folosim această energie şi să sperăm că putem sărbători la final. Ne vom concentra pe toate cele 90 de minute. Vrem să ne merităm victoria şi să ajungem în finala de la Dublin", a declarat antrenorul lui Leverkusen, Xabi Alonso.

Spaniolul a declarat însă că Leverkusen va trebui să fie atentă în ciuda avantajului pe care îl are, deoarece crede că Roma va continua să fie un adversar periculos sub conducerea antrenorului Daniele de Rossi, care l-a înlocuit pe Jose Mourinho în ianuarie.

"O a doua etapă este întotdeauna o situaţie periculoasă, indiferent de rezultatul dinainte", a mai spus Alonso.

Pe de altă parte Leverkusen are o serie de 48 de meciuri fără înfrângere în acest sezon, punând capăt unei perioade de 11 ani de dominaţie a lui Bayern Munchen în Bundesliga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici